Nyhet! Besøk stihk.com for å få hjelp og gratis bloggdesign

Bloggtips: Les og svar på kommentarer

På min blogg hos iPublish, skrev jeg tidligere om bruk av bilder og bildestørrelser på bloggen. Nå tenkte jeg at jeg skulle komme med et nytt bloggtips.

Om man ønsker å beholde lesere og få nye lesere, kan det være veldig lurt å svare på alle kommentarene som kommer inn (selvfølgelig kun om det er noe å svare på). Det viktigste er kanskje å lese absolutt alle kommentarer, slik at du får med deg alle tilbakemeldingene leserne dine har til deg. En blogg, sett i mine øyne, ha en toveiskommunikasjon. Om du mener at dette er feil, bør du skru av muligheten for at leserne kan kommentere innleggene dine.

Selvfølgelig så er det noen unntak. Om man får flere hundre kommentarer på hver eneste post man legger ut, vil det være en stor utfordring å svare på alt som leserne lurer på. Likevel mener jeg det er lurt at man leser raskt gjennom hver kommentar og heller svarer generelt. Slik at leserne ser at du faktisk bryr deg litt om de :)
26.02.2010 kl.13:41 i Blogg - 3 kommentarer - # - Permalenke - Del på Twitter

3 kommentarer

Linn Marie

28.02.2010 kl.20:05
sv. nei ble ikke noe gull, kjipt. Men sølv er jo bra det også da med tanke på ALLE landene de har slått :P Canada er jo dritbra :P Og ja, de har fått mye oppmerksomhet ihvertfall, elsker de buksene haha :P Og tusen takk for ros om bildene :)

Enig med deg i det med kommentarer. Legger ikke så mye vekt på at en blogger skal svare på alt når han/hun har over hundre kommentarer på hvert innlegg, men har man tid så burde man jo svare. Man virker liksom veldig overlegen om man ikke gjør det syns nå jeg :P

e4rth

04.03.2011 kl.16:35
Dette er et godt tips, takk. Men jeg gjør jo dette. Og jeg får ikke akkurat flere lesere. Har du kanskje flere gode tips.

> Er det noen spesielle slags innlegg som får andre til å klikke seg innpå?

Ja, kan du kanskje lage et slikt innlegg om tips til å få en bra blogg og få flere lesere.

devpublish

06.03.2011 kl.13:24
e4rth: Jeg tror det viktigste er du blogger om ting du liker og ikke tenke så mye på lesertall. På den måten vil du etterhvert få lesere som interesserer seg for det samme som deg.

Skriv en ny kommentar

hits