Nyhet! Besøk stihk.com for å få hjelp og gratis bloggdesign

La meg introdusere meg selv

God dag alle bloggere. Mitt navn er Stian og jeg har lenge hjulpet bloggere på iPublish.no med å personalisere bloggene deres, slik at de oppnådde det de ønsket. Alt fra css-koder til design er noe av det jeg har bidratt med.

I min tid hos iPublish har jeg fått mange gode tilbakemeldinger fra de jeg har hjulpet. Det er noe jeg selvfølgelig setter veldig stor pris på og synes er veldig hyggelig. Mange har også fortalt at de synes jeg gir mye bedre support en det iPublish klarer å gi selv. Det er ikke noe som har kommet av seg selv, men noe jeg har lagt veldig, veldig mye tid i.

Nå har jeg bestemt meg for å prøve å gi blogg.no sine bloggere tilnærmet samme tilbud og har med dette opprettet denne bloggen. I fremtiden vil jeg fokusere på å publisere guider, artikler og ferdige design som dere kan bruke fritt på bloggen deres. Jeg vil også gjøre det jeg kan for å svare på de spørsmålene dere har, uansett hva det måtte være. Du kan lese mer på siden "Om bloggen".

Jeg regner med at første ordentlige guide vil bli publisert i nærmeste fremtid. I mellomtiden kommer jeg til å finjustere eventuelle feil og mangler på siden. :)

Håper dere har lyst til å spre (les: dele) dette videre, så andre også kan få hjelp av bloggen min. Så kanskje bloggen min kan bli et oppslagsverk for alle som trenger hjelp etterhvert :)

Følg meg gjerne på Twitter!

Har du noen spørsmål allerede nå, så er det bare å fyre løs i kommentarfeltet!
18.02.2010 kl.21:57 i Blogg - Ingen kommentarer - # - Permalenke - Del på Twitter

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits