Nyhet! Besøk stihk.com for å få hjelp og gratis bloggdesign

Om bloggen

"Jeg (forfatteren) er en ung mann på 20år. Bloggen vil omhandle alt fra design og koding til annet som interesserer meg."

Denne bloggen er ment for dere som trenger hjelp til alt som har med Blogg.no og iPublish å gjøre. I hovedsak vil jeg fokusere på hvordan man lager design og personaliserer bloggen sin. Jeg vil publisere guider, artikler og ferdige design som dere kan bruke på bloggen deres. I tillegg vil jeg også svare på de spørsmålene som dere har.

Ettersom bloggen min på iPublish vokste, så fikk jeg flere og flere henvendelser fra bloggere hos blogg.no, hvor de også trengte hjelp. Selv om hovedmålet mitt på den tiden var å hjelpe iPublish-bloggere, så gjorde jeg det jeg kunne for å bidra på best mulig måte. Så nå har jeg bestemt meg for å utvide horisonten litt og prøve å bidra mer på blogg.no også.

Det er verdt å merke seg at om dette skulle bli veldig populært og at jeg får mange henvendelser, vil ikke svarene på alle spørsmålene bli like detaljerte. Da vil jeg heller forsøke å skrive poster/guider for de mest aktuelle spørsmålene. Mitt mål er å bidra med "hjelp til selvhjelp".

Du kan kontakte meg på følgende måter:

Twitter: http://twitter.com/devpublish

Mail: devpublish@gmail.com

iPublish: http://idev.ipublish.no

Er det noe du lurer på, så ikke nøl med å ta kontakt. Jeg vil prøve å hjelpe deg så fort jeg får tid.

Info: Det er størst sannsynlighet for at jeg svarer på kommentarer i mitt eget kommentarfelt. Det er fordi at det kan hende noen andre også lurer på det samme og får nytte av svaret.
15.02.2010 kl.23:29 i Meny - Ingen kommentarer - # - Permalenke - Del på Twitter
hits